ce'mi place mie

never let the truth spoil a good story

parca te si vad cum te enervai pe masura ce scriai

with one comment

pentru ca foarte  rar mi s-a intamplat sa vad cum cineva scrie atat de pe gustul meu si exact ceea ce gandesc si eu, merita sa sarbatoresc chestia asta postand-o aici.

iata, deci, ce ii zice dragos lui remus cernea

“mie imi vine sa huiduiesc atunci cand vad ca un individ cu gandire perfect invechita si complet similara cu a marii majoritati a celor ce se perinda pe la tv isi aroga cu maxima lejeritate titulatura de “om politic de tip nou” sau “un altfel de om politic”

nu esti altfel, remus, doar pt ca ai coada si tricou negru. ai fi altfel daca ai putea sa porti un dialog atent la interlocutor si ai incerca sa il intelegi. ai fi altfel daca ai pune pret pe competenta dovedita. ai fi altfel daca ai sti sa discerni intre interesul propriu si interesul unei natiuni. ai fi altfel daca nu te-ai ralia masei. ai fi altfel daca ai sti sa recunosti cand gresesti. ai fi altfel daca ti-ai propune sa urci incet treptele in politica. ai fi altfel daca ti-ai propune sa inveti si sa intelegi inainte sa emiti judecati definitive. ai fi altfel daca ti-ai propune sa te schimbi pe tine, inainte sa iti propui sa schimbi lumea. ai fi altfel daca ai arata respect conducatorului ales in mod democratic al unei tari. ai fi altfel daca ai intelege ca un conducator reprezinta nazuintele si increderea a catorva MILIOANE de oameni si nu egalul tau. ai fi altfel daca ai folosi in exprimare “domnul Basescu”. ai fi altfel daca ti-ai propune sa izbandesti prin tine si nu prin distrugerea altuia. ai fi altfel daca ti-ai trata cu respect oamenii care iti intra pe pagina. ai fi altfel daca te-ai muta in satul bunicilor tai, ai munci acolo si ai candida, cu umilinta, dupa 10 ani la primarie. ai fi altfel daca ai intelege ca in functiile de conducere nu trebuie sa ajunga cei ce isi doresc cel mai mult asta si candideaza aiurea peste tot, ci cei care merita.
nu esti un altfel de om politic, Remus, esti doar o altfel de dezamagire”

toata discutia vine de aici:

http://www.facebook.com/remus.cernea/posts/105484156193291

 

Advertisements

Written by ghelme

January 25, 2011 at 3:03 pm

Posted in Uncategorized

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. cum omule si un tip ca Cernea mesteca idiotzeniile astea

    Kibby

    February 7, 2011 at 8:39 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: